2 de jul. 2012

Descansar de veritat


MINIVACANCES – 1 

Hem estat uns dies fora. Just acabar el curs. La idea? Descansar. Però descansar de veritat. Aquest era el meu objectiu per aquestes petites vacances. Vaig buscar un aparthotel amb la idea –sobretot- de no haver de cuinar ni pensar menús (que és una cosa que m’esgota mentalment). 

“Vull que m’ho facin tot, així descansaré”. Era una frase que li havia escoltat dir a la meva mare tota la vida. Centenars de vegades. “Sinó no són vacances, que jo acabo fent sempre el mateix”, afegia. Jo sempre havia reaccionat amb aquella cara de fàstic, perquè per a mi les vacances era sinònim de viatges, avions i aventures. Qui voldria estar-se en un mateix lloc, ni que fos una setmana, només de la platja a la piscina, de la piscina a la platja i anant cada dia al mateix buffet restaurant? Quina emoció té, això?

D’acord. És una, només una, de les moltíssimes frases d’aquelles que m’he hagut de menjar amb patates. Sí, sí, seguida d’aquella altra frase de ma mare que em feia tanta ràbia: “Quan siguis mare ja ho entendràs”. D’acord, sí, ara entenc perquè volia una d’aquestes vacances. D’acord, tampoc podria aguantar-ho més d’una setmana. 

D’acord. Absolutament. Repetiré. Shhhh, però no li digueu a la meva mare.









5 comentaris:

  1. mmmmmmm que bé!!! l'any passat vem anar amb uns amics a una casa rural i no ens vem moure de la casa més que per anar un parell de dies a comprar. Ens passàvem el dia a la piscina o descansant a l'ombra... i aquest any penso fer igual! t'entenc perfectament

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. aaaai Mirashka, jo l'any que ve intentaré repetir també!

      Elimina
  2. A casa meva també ho deien això(la iaia i la mama), sobretot quan en anar a la platja i veiem la cua que hi havia a la carnisseria!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajjaja conxi, jo ja he començat a repetir aquestes frases :S

      Elimina
  3. La meva àvia sempre diu que si no vas d'hotel és només canviar de cuina. Jo també començo a pensar així :-P

    ResponElimina