6 de jul. 2012

De buffets lliures i altres esports de risc


MINIVACANCES – 5

Potser hi ha tingut alguna cosa a veure el fet que aquests dies que hem estat de vacances ha coincidit amb la celebració de l’Eurocopa i aquest fervor vermell que feia que al restaurant hi hagués una alta concentració de samarretes de la selecció espanyola. Però em temo que no, que esmorzar, dinar i sopar en un buffet lliure comporta una sèrie de riscos que són insalvables fins i tot en temporada mitja.


Primer de tot cal sortir al terreny de joc mentalment preparat. Els teus rivals no són fàcils de vèncer. A la línia de defensa hi ha el grup de La maleta, una penya d’avis que ja coneixen el complex i consideren que tenen tots els drets adquirits del món. Fins i tot dirigeixen el trànsit de llesques de pa de la màquina torradora. Estan ben plantats i no trenquen files, de manera que tens feina per arribar al buffet d’amanides. Al mig del camp un grup de mares amb fills dels 7 als 15 anys tapen tots els forats que et permetrien arribar a la pasta amb bolonyesa i al menú infantil. Un altre grup d’avis, situats a la davantera del camp, bloquegen qualsevol accés a la paella. A més a més, si s’ha acabat, fan guàrdia fins que l’exèrcit de cambrers acosten la següent. Qui són aquell grup de quarterbacks que no em deixen arribar a la nevera dels gelats i els iogurts?

No m’han agradat mai els esports de risc. I el buffeting el trobo especialment perillós, tot i que he de reconèixer que ha estat una de les millors coses d’aquestes vacances. No cuinar. No planificar menús. Sabeu què?... que quan la cosa estigui una mica més tranquil•la, ja aniré a buscar-me el dinar. Després hauré de practicar d’altres esports de risc: l’hamaquing i el piscining amb nens.

1 comentari:

  1. Jaja, sí és perillós aquest esport, sí!! Jo també l'he practicat amb dos plats en una mà i intentant omplir-los d'alguna cosa semblant al "menú infantil", també en temporada mitja.
    T'imagines què pot ser en temporada alta?!!! :s

    ResponElimina