30 de maig 2012

Sis articles i vuit parells de bessons



Les dues últimes setmanes, LA INVASION TWIN (la versió castellana del bloc) ha celebrat el seu primer aniversari.  Alguna vegada ja he explicat que entrar en aquest món dels blocs m’ha fet descubrir una gran quantitat de mares i pares que també comparteixen el seu dia a dia i les seves experiències. I també he descobert molts pares de bessons. Per a mi heu estat un gran descobriment.

Pensant en el primer aniversari del bloc em vaig decidir a demanar a alguns blocs de bessons que llegeixo des del principi o amb els que més he interactuat més durant aquest any, si els hi agradaria fer un article explicant això tan divertit, màgic, esgotador i múltiple que és tenir bessons. Us deixo els links dels posts, perquè crec que han fet un gran exercici de sinceritat que no és fàcil. Han dit coses que molta gent no s’atreveix a dir obertament. Y en cada un d’ells hi ha una reflexió important al voltant de ser pares de bessons.

La Charo, de Mis mellizos prematuros, analitza un tema vital. La logística.

La Nely, de Imaginar Sonrisas, és sincera amb ella mateixa per respondre a la comparativa entre tenir un nen o bessons.


En el bloc Somos múltiples, també ens han regalt un post preciós: 'Amor al cuadrado' 

L’Anna Pujabet és mama de dos parells de bessons. Sí, sí, 2 + 2.

I Mis mellis, del bloc Mis ovomellizos, també recopila una bona llista de consells per a futures mares múltiples.

Així doncs ja ho teniu. Sis articles. Set parells de bessons, més les meves. Vuit :) Espero que us agradin i aprofito per donar-vos les gràcies a tots/totes per participar, per llegir, per comentar i sobretot, compartir. Un petó enorme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada