1 de des. 2011

Tan difícil és pensar en les famílies?


Són, normalment, coses fàcils de fer. Només cal pensar-hi. Com cafeteries o restaurants que tenen alguna taula petita i joguines perquè els nens juguin una estona. O un racó perquè puguin jugar tranquil•lament. O un espai per deixar els cotxets sense sentir-te culpable d’ocupar tot l’espai.


Imagino que es fa a moltes d’altres ciutats, però demà divendres, a Sabadell engega una sessió cinematogràfica diferent. Cada primer divendres de mes, a les 4 de la tarda, una de les sessions estarà pensada per a les famílies amb nens menors de dos anys. La llum de la sala serà tènue, el so no serà eixordador i hi haurà tot el necessari per canviar els bolquers, per exemple. D’aquesta manera, els pares podran veure demà la versió de Tintin feta per Steven Spielberg i Peter Jackson.


Són petites idees i iniciatives que s’agraeixen. Tant de bo en sorgeixin moltes més. A vegades, com deia, només cal pensar-hi per facilitar les coses als pares... i val a dir-ho, per guanyar de pas i fàcilment usuaris i clients. Perquè quan es troba algun lloc adequat, pensat i acollidor per a les famílies, el consell corre com la pólvora.

3 comentaris:

  1. Aquí a Palma fa uns mesos que es fa el Cinema Bebés, 2 dissabtes cada mes passen películes i la banda de davant del cinema està habilitada per poder córrer, jugar... No hi hem pogut anar (treballo tots els dissabtes) però m'han dit que està funcionant molt bé, que hi van moltes famílies amb nens més o menys petits. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. siii !!! ja está bé que tinguen una miqueta de consideració!!!

    ResponElimina