Les coses que em defineixen

Núria Brugués. Sabadell. Periodista.
Inquieta, curiosa, teatrera i amant d'agafar un avió que em porti a d'altres països. A casa em va fer estimar els llibres i escriure. També m'agraden molt les imatges. Potser per això la fotografia ha estat sempre una gran afició. Potser per això sempre havia dit que m'apassionava fer televisió fins que vaig arribar a la ràdio.  Viatjar em va fer descobrir la necessitat de parlar idiomes. I estudiar-los em va donar grans oportunitats de viatjar. Però he de reconèixer que m'encanta fer les maletes i pensar que tinc una aventura per endavant. No hi ha res com saber que descobriràs moltes coses.

De ben petita hi va haver una imatge que em va captivar. Una muntanya vermella, retallada enmig del desert. Al 2004 vaig poder trepitjar Uluru i fer realitat un somni que perdura, perquè em vaig enamorar d'Austràlia. I de tant lluny a ben aprop. La Cerdanya és un altre dels paisatges que forma part del meu món particular.

Tot un món particular que va canviar radicalment l'any 2008. Jo, que mai havia tingut massa clar això de tenir fills, vaig tenir bessones. I immediament vaig saber que són, juntament amb el seu pare, els grans amors de la meva vida. La invasió twin és en el fons, una manera de recordar i deixar per escrit a les meves filles, tota aquesta aventura.