17 de des. 2011

Un ‘Memory’ personalitzat



Aquest any tornem a sorprendre a la família -espero- amb una felicitació de Nadal i pel 2012 ben especial. Es tracta d’un joc ben conegut (el Memory), però absolutament personalitzat. D’aquesta manera, a cada casa en tindran un i podran jugar-hi sempre que vulguin. A més, elles ens han ajudat a confeccionar-lo i els hi ha agradat molt aquest secretisme que hem creat. “És una sorpresa!”, diuen a tothom. Estan contentes d’haver ajudat. És molt senzill. Es tracta del tradicional joc de fotografies a qui s’ha de trobar la seva parella.


 1 – Nosaltres hem escollit fotografies de les nenes (algunes juntes, d’altres cada una d’elles amb activitats molt específiques que els hi hagin agradat molt o les hagi marcat per alguna cosa. La platja, la neu, un animal…)




2 – Un cop triades les vaig portar a impremta. Vam comprar unes cartolines ben gruixudes i ja ens veieu un dimarts qualsevol a altes hores de la nit, enganxa que enganxaràs.


3 – Tornem a la impremta. No tenim prou temps ni una guillotina potent per tallar-ho a casa. Un cop fetes les ‘peces’, podem començar a posar les parelles de fotografies en unes capses ben decorades.










4 – Ja teniu el Memory fet. Les petites ja hi han jugat perquè han d’explicar a tothom quines són les regles del joc i com s’ha de fer. Encara els hi costa una mica, però riuen molt i estan molt contentes quan fan una parella.


Ja tenim el regal-postal de Nadal per la família! Estem convençuts que els hi farà molta gràcia. Nosaltres ens ho hem passat molt bé fent-lo. He d’agrair a una companya de feina que em donés la idea. I també al seu pare, que va ser qui li va fer aquest regal de ben petita. Ja li he demanat que faci llista d’aquestes grans idees! Thank you Saints!

2 comentaris:

  1. Que xulo!!!!! en prenc nota per l'any vinent!

    ResponElimina
  2. Idea agafada, m'agrada! de moment hem sigut més clàssics i hem optat per un calendari.

    ResponElimina