4 de maig 2013

Felicitats mama




No sóc massa de celebrar el “Dies de…”. I justament, el dia de la Mare el celebro 24 hores cada dia, set dies a la setmana i 365 dies l’any. I espero celebrar-lo molts anys. Bé, no seria del tot encertada aquesta frase. Confesso que hi ha dies que el celebro, dies que l’esgoto, dies que m’agradaria tornar enrere i recuperar una llibertat de moviments que ara no tinc, dies que l’avorreixo, dies que em treu de polleguera...

Tots diferents, però passi el que passi, quan tanco els ulls per adormir-me, sempre recordo que les dues petites són una de les millors coses que m’han passat a la vida. Que m’han fet descobrir un amor que desconeixia i que no podia imaginar que fos tan gran.

Per tot plegat, perquè no m’agrada celebrar els “Dies de...”, perquè fa dues setmanes que estic farta de veure anuncis de colònies a la tele (deu ser que a les mares només se’ls pot regalar perfum... el problema és que no em sento gens identificada amb cap de les dones que surten als anuncis), i sobretot perquè el celebrem tot l’any... per això no fem res especial.

Però les petites han volgut aquesta piruleta.

-      “Què hi posa, mama?”
-      “Felicitats mama”.
-      “Doncs té, fes una mossegadeta”

Felicitats a totes, i sobretot, +364!

1 comentari:

  1. Felicitats!! Totalment d'acord amb tot el que has dit, mares en som 365 dies a l'any, no només un ;)

    Una abraçada

    ResponElimina