13 de nov. 2011

Començo a odiar la Blancaneus…



Fa tres setmanes vam anar al teatre, a veure ‘La Blancaneus i els set nans’.
El muntatge de Joventut de la Faràndula (de Sabadell) els va agradar molt (per sort, sempre que anem al teatre en surten encantades, bééééééé!!!!) i algunes idees van quedar molt clares. Una bruixa dolenta (no entenen que la madrastra-reina i la bruixa són la mateixa persona), una poma encara més dolenta (només la del teatre, eh, no fos cas que m’agafin mania a les pomes), la princesa, els set nans (“que porten barba i un nas de plàstic, mama”) i un príncep blau que fa un petó a la Blancaneus i es desperta. “I ja està, el conte s’ha acabat”, diuen.



Si afegim que una setmana abans d’anar al teatre ja n’havíem estat parlant i que el dia després del teatre vam cometre l’error (sí, va ser un error) de veure la versió Disney que tenim en DVD… ja us puc ben dir que començo a odiar la Blancaneus.

Cada dia volen veure la pel•lícula. Cada dia passem per davant del teatre. Cada dia he d’explicar el conte abans d’anar a dormir i he de cantar alguna de les cançons de l’obra (musical) que vam veure. Si al còctel hi afegiu que personalment mai m’han agradat les princeses clàssiques de Disney... que no ens passi res, oi? Recordo l’època “princeses” de la filla d’uns amics i semblava terrible. I per postres hem trobat uns DVD's portàtils que podríem posar al cotxe. Comencem a odiar la Blancaneus i comencem a tremolar. Pregunta: A quina edat comencen a demanar anar a Eurodisney?

4 comentaris:

  1. Jo vaig anar a eurodisney als 13 anys, però clar eren un altres temps, ara tot va més ràpid.
    Em sembla que tens blancaneus per una bona temporada, hihihi

    ResponElimina
  2. No pateixis, són etapes. A casa ens hem empassat pel.lícules de princeses y de cotxe de disney. Ara ja no me les demanen.
    Aquest cap de setmana els hi posat Mary Poppins i estaven emocionats, els vull sorprendre amb el Mago de Hoz. Els meus tenen 5 anys i encara no ha anat a Eurodisney ! ja arribarà el dia !

    ResponElimina
  3. Nosaltres estem evitant el tema princeses però no hem pogut amb el de les fades i son fans de la Campanilla... Lo d'Eurodisney, elles diuen que un dia aniran al castell que surt al començament de les pel·lícules, però hem pensat endarrerir-ho fins als 5-6 anys (una cosineta seva hi va anar amb 5 anys i mig i al·lucinava, quan va tornar no parava de dir amb uns ulls com taronges que les princeses eren de veritat!!!)

    ResponElimina
  4. Hola Mirashka!
    sí, sí, jo també intento evitar el tema princeses, però tenen un do (de màrqueting) d'estar a tot arreu! :-( . També penso que Eurodisney fins que no són una mica més grans no ho poden viure amb prou intensitat... en fi, ja ho veurem, jajajjaa

    petons!

    ResponElimina