8 de març 2012

Formant petits espectadors

A les petites els hi agrada el teatre. Tan bon punt vam veure que els hi podria atraure una obra i que no se'ns espantarien massa, les vam portar a veure el seu primer espectacle. Anàvem amb la idea de "si aguanten només una estona, doncs a mitja part marxem". Se'ns van quedar clavades a la butaca. Me n'alegro. A mi sempre m'ha agradat molt i penso que en un escenari poden descobrir moltes coses. Avui us cito només dos exemples.

Divendres passat van anar (amb l'escola) a veure 'El ploramiques', de l'Estaquirot Teatre. Des d'aleshores que parlen de titelles, i dels Aprofits. Uns personatges que han descobert que amb els plors, les marranades i patades, poden fer funcionar molts aparells, la torradora de pa, la màquina de crispetes i fins i tot poden fer funcionar una fira.

El segon vídeo que us deixo és 'La volta al món en 80 dies', una producció que Joventut de la Faràndula (de Sabadell) ha estrenat aquest passat cap de setmana i que anirem a veure diumenge. D'aquesta, ja fa setmanes i setmanes que en parlen. I és que els dos muntatges anteriors del grup les han ben marcades: 'La Blancaneus' i 'La Ventafocs'. La 'nostra' volta al món, segur que durarà més de 80 dies! 








1 comentari:

  1. Nosaltres també hem portat a la petita a veure alguns espectacles, i dóna bo veure que els hi agrada!

    Per aquí LLeida hi ha un grup que es diu La Xarxa que van fent actuacions a diverses poblacions.

    ResponElimina