14 de març 2012

Caminar contra la pobresa

Quatre persones.100 quilòmetres. 32 hores. Una causa. Accepteu el repte?

D’aquesta manera es presenta el Trailwalker d’Intermón Oxfam. És un desafiament esportiu per equips, potser el més gran del món, per lluitar contra la pobresa. I en què consisteix? Doncs tan senzill i tant complicat alhora com recórrer a peu 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts. Serà el 5 i el 6 de maig.

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam.

Potser coneixeu algun equip i ja heu fet el donatiu. Si no en coneixeu cap però voleu participar, us convido a conèixer l’equip que ha sortit de l’escola de les nenes. Un grup de mares i pares del CEIP La Trama (Sabadell, Barcelona) que entrenen amb voluntat i en els llocs més insospitats. Tot plegat, per un repte digne d’admirar. Us convido a clicar i a fer un donatiu. És un moment complicat, però ens fa recordar que 5, 10, 20 o 30 euros poden ajudar moltíssim al Tercer Món.

LA TRAMA WALKERS
Els ajudeu amb un donatiu?











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada