20 de març 2012

Coses (in)útils: La Babycook

Hi ha una sèrie d’objectes que a les botigues intenten fer-te creure que seran absolutament imprescindibles en el moment que siguis mare i tinguis la criatura / les criatures a casa. He de reconèixer que en aquests tres anys n’hem tingut d’imprescindibles, d’altres que no ens vam deixar enredar i d’altres… que sí.


Aquest és el motiu d’aquesta sèrie. Vull deixar molt clar que hi trobareu coses que a nosaltres ens han funcionat (o no), que ens han estat útils (o no) o que els hi hem tret profit (o no). Espero que (això sí), us sigui útil per si esteu embarassats... o si heu de fer regals, que també hi ajuda anar una mica pistat.

LA BABYCOOK: SÍ… PERÒ NO (Qualificació **)


Tothom me n’havia parlat molt bé. Tothom m’havia dit que era molt pràctica, saludable i efectiva. Així que va ser un dels regals que vam demanar. Ja sigui de Beaba, de Chicco o de qualsevol altre marca, totes venen a tenir les mateixes funcions i qualitat. Funcions com coure al vapor, triturar, descongelar i escalfar. Va ser un regal d’aquells comunitaris, perquè ronda els 100 euros.




Perquè aquesta qualificació ‘Sí… però no’? Perquè és fantàstica... si teniu un bebè. Però si teniu bessons, no fa prou quantitat de menjar. O en tot cas, estarà en marxa tot el dia. Sincerament, al final optava per utilitzar la cassola gran (sí, sí, aquelles de fer el caldo de tota la vida) i feia grans bullides de verdura per fer les papilles. Així en tenia per un parell de dies. Sí que utilitzava la babycook per fer el peix al vapor, per exemple. Però tampoc n’hi cabia massa quantitat i quan són bessons no n’hi havia prou. I a més, segur que teniu a casa altres aparells elèctrics que trituren, descongelen i escalfen. Per a nosaltres, la conclusió va ser: prescindible... si tens bessons.

7 comentaris:

  1. Aix, per mi inútil total! El meu peque no va voler mai triturats o sigui que no l'hem feta servir MAI! Sort que ens la van deixar, perquè amb el que val!

    ResponElimina
  2. En el meu cas, també útil només a mitges.
    No la vaig fer servir massa, perquè els dies que feim verdura a casa ja menjava de la nostra (que no costa res triturar amb un moment). Pe rmi ha estat útil als viatges que vam fer mentre ella tenia entre 7 i 10 mesos. Abans, no menjava papilles i després ja menjava trossets. Així que, com tu, no sé segur si és dels meus imprescindibles!

    ResponElimina
  3. Doncs jo sóc una ferma defensora del "chisme" jaja! Clar que jo tinc dos nens però van venir d'un en un :-)

    La vaig fer servir pels nens molt i encara ens dona servei avui dia per fer verdura, purés, salses... Inclús em cuino per a mi sola.

    ResponElimina
  4. Plas Plas Plas Plas (aplaudiments)!!! A mi me la van regalar els de la feina i la vaig fer servir molt d'entrada, de fet no parava. Sobretot em va anar molt bé per fer compotes de fruita, ja que amb la Maria ens va costar molt que mengés fruita. Però de seguida vaig fer com tu i feia ollades de verdura, em sortia més a compte que no deixar descansar la maquineta.

    ResponElimina
  5. Gràcies a totes per compartir l'experiència!!!! són les Babycook experiences, :)

    ResponElimina
  6. A mi ja em van dir que per a bessons la Babycook es quedava petita. De fet, jo el que faig per les peques és posar-me una tarda a cuinar i em surten de 15 a 20 tuppers de tres o cuatre tipus (pollastre, vedella, conill... i diferents verdures). És clar faig servir 3 olles grosses i la paella, jeje. És una currada d'una tarda però ja no m'he de preocupar de fer menjar per les nenes en 15 o 20 dies, a mi em val la pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veus, doncs et van donar un bon consell Irene... Una currada de tarda, però així ja ho tens tot fet! ÉS que amb bessons és la manera!!

      Elimina