20 de febr. 2012

Si tingués un dia per mi sola...

Si tingués un dia sencer per a mi, jo ... em despertaria a les deu del matí. Em compraria un diari, entraria en un cafè i em prendria un deliciós cafè amb llet i una pasta de xocolata ...

Espera, no no no no no no ...

Si tingués un dia sencer per a mi, el començaria al gimnàs, fent alguns exercicis i també nedaria una mica (només per demostrar-me perquè que estic pagant la quota del club) i així de pas, em sentiria bé perquè ja sóc (per fi) una dona que fa una mica més d’esport.

Espera, no no no no no ...

Trucaria una bona amiga i ens passaríem tot el matí fent una marató de compres. Oh sí, això seria genial!. Em podria emprovar la roba (amb calma, sense nervis) sense haver de cridar constantment: "No toquis això", mentre trec el cap per les cortines i mitja botiga em veu amb calces i sostenidors.

Espera, no ... molt millor.



M'agradaria trucar al meu centre de spa (he dit el meu? Quina tonteria. No hi he anat durant tres anys. És clar que fins i tot han esborrat el meu nom i la meva fitxa!) I m'agradaria demanar una cita. Massatges, teràpies naturals, manicura ... El paquet més car que tinguin. Després de tot, no tens un dia lliure... cada dia.



Però pensant-ho bé..... Espera!.



Sé una cosa que no vull fer. No cuinaré avui. Així que m'agradaria provar un bon restaurant, segur. I m'encantaria també, tenir una mica de temps per llegir tranquil•lament. I ja posats a demanar, seria genial poder fer l'àlbum de fotos d'hora a la tarda i no només uns minuts abans de la mitjanit.



Espera, no, tinc una altra idea!...



Perdó, ¿què significa que el meu dia lliure s'ha acabat? : (



Aquest post el vaig redactar arran d'una proposta de @BritMums . Però l'he volgut traduir i preguntar-vos... Què faríeu, si tinguéssiu un dia lliure només per a vosaltres?

7 comentaris:

  1. Doncs per ser sincera penso moltes coses i res alhora. D'entrada estic tan acostumada a tenir els nens que fins i tot em costa pensar què fer sense ells!

    Si penso una miqueta més aleshores em surten tantes coses que necessitaria una setmana per fer-les. M'agradaria anar a un balneari, fer-me uns massatges, anar a la perruqueria, de compres, llegir, veure algun capítol d'alguna de les series que veia abans a la nit i que ara no veig perquè em quedo dormida... passejar sola o amb alguna amiga...

    Quantes coses que faria... El pitjor de tot és que quan ho pugui fer aleshores trobaré a faltar les meves llufetes estirant-me de la jaqueta.

    ResponElimina
  2. Segurament em passaria com a tu i necessitaria una setmana lliure, o un mes, per poder fer tot el que vull. Si només tingués un dia, però, probablement m'aixecaria tard i tranquila, esmorzaria fora de casa llegint el diari o una revista lo més pedorra possible (cuore o similar), passejaria (perque evidentment faria solet!), m'asseuria a un parc a llegir, dinaria a un bon restaurant... tot això amb els remordiments de no haver-me quedat a casa a planxar tot aquell munt de roba del cove!

    ResponElimina
  3. Jo també hi penso sovint!! Faria tantes coses!
    Però lo fort és que quan algun dia he tingut unes hores lliures per dedicar-me a fer tot això que vull, acabo no fent-ho i vaig corrents on està la meva filla!

    Sort que tot tornarà!

    ResponElimina
  4. Hola a les tres! I gràcies per confessar!!!
    Us he de dir que a mi també m'ha passat això. De cop tens una tarda lliure i acabes no fent res concret, perquè no saps ni per on començar... veig que coincidiríem a la perruqueria i en algun restaurant :)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Reconec que, de tant en tant, disposo d'una tarda per mi sola i l'únic que acostumo a fer és llegir i dormir (intentar recuperar una miqueta del cansanci acumulat)... Quant només tenia una filla, no necessitava tardes de descans ja que no donava "massa" guerra i la podia portar a gairebé tots els llocs..... ara, en quant van arribar les bessones....... o m'agafo tardes lliures o acabaré més boja del que ja estic.

    I, sobretot, ens agafem un cap de setmana lliure el meu marit i jo, per no fer res de l'altre món: dormir, passejar, veure llocs que no coneixem, probar restaurants i,sobretot, descansar.

    Mònica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mònica!
      és que les bessones donen molta guerra, jajajajajajajaj
      Jo penso que és molt important això que dius, que la parella pugui agafar-se un cap de setmana lliure, ,per estar en parella i fer totes aquestes coses que el dia a dia no et permet.
      A mitjans de març me n'espera un! Quines ganes!!!! Podrem fer alguna excursioneta sense les mary-flowers al darrera ni amb la bossa carregada de palitos i els seus gots d'aigua :)

      Elimina
    2. Núria, ja ho he dit al FB. Així, sense pensar, em surt això: DORMIR.
      I si em paro a pensar una mica... mmmm... a veure... deixa'm un moment... ja ho tinc! DORMIR!
      :D

      Petons!
      Anna

      Elimina