20 de maig 2014

La maternitat també es mesura en passadissos del súper



Que ningú s'atreveixi a dir-me que estic boja si afirmo que la maternitat, o les fases de la maternitat, també es mesuren en els passadissos del súper. Les proves? Aneu aixecant la mà tan bon punt us sentiu identificats/des .

Fase 1: Inexistència : Quan no ets m/pare
Entres al supermercat i mai has mirat el passadís dels bolquers, ni llets artificials, ni biberons. Diuen que fins i tot hi passadissos (als centres comercials grans) de puericultura. Banyeres, canviadors i altres. Tu, ni idea. Ni t’interessaven per curiositat. Només alguna vegada havies fet algun regal per a un nadó, però compraves una mica de robeta i punt.

Fase 2: Aproximació : Embaràs
Ahhhh , la cosa canvia. Amb certa por comences a apropar-te a aquest passadís. Per començar a fer-te a la idea. Si a més esperes bessons, et fixes molt en les etiquetes dels preus. Comences a preguntar per a què han de servir certs productes. I com s'utilitzen. Porten instruccions? Ho llegeixes, així per sobre, perquè encara et falten molts mesos i ja tindràs temps de veure-ho bé. Una altra qualitat d'aquesta fase és que sols escoltar les altres mares, per quedar-te amb les seves converses i veure si pilles quina és la millor marca de bolquers i que estigui bé de preu . Al principi t’estresses una mica ... i t'adones que en realitat, mai t'havies fixat però hi ha 3 passadissos del súper dedicats a nadons. Vaig explicar “la meva primera vegada" en el post Elnegoci Twin - 2

Fase 3: No puc viure sense ells . Els nadons ja han nascut
Vius en aquests tres passadissos. No només et saps els preus de totes les marques de bolquers, sinó que saps a quant et surt la unitat, quins pots utilitzar en circumstàncies normals perquè aguantin bé i t'estalviïs una mica de diners i quan no. Llavors et surten una mica més cars però saps que aquests bolquers aguanten el que calgui. Tens un sensor per visualitzar totes les propagandes de tots els supermercats per detectar qualsevol oferta . Et passarà exactament el mateix amb les tovalloletes humides (just davant dels bolquers en aquest passadís que s'ha convertit en la teva segona llar). Aquest passadís, pel qual encara que tinguis de tot per als fills , passaràs per veure si hi ha alguna cosa nova que pugui ser-te útil. Coneixeràs tots els productes (encara que no els facis servir). Vaja, la noia del súper ha canviat les culleretess de lloc ... on les haurà posat? I els pitets aquells que hi havia la setmana passada d'un sol ús? A diferència de la fase 2, ja no escoltes els altres comentaris. Espavila i ves per feina o no arribaràs per preparar el berenar i les dues es posaran a plorar com si no els haguessis donat ja un iogurt i 3 bastonets de pa a cadascuna.

Fase 4: Desintoxicació
Després de molts bolquers i tovalloletes , t'enfrontaràs a l'operació bolquer. I un cop superada, a poc a poc deixaràs d’habitar en aquest passadís. Sense saber com ni quan, el teu bebè ja no utilitzarà la majoria de productes que estan en aquestes prestatgeries. Cap . I un dia , com em va passar a mi fa només unes setmanes, fins i tot ho vaig retratar . I em vaig adonar de la quantitat de productes que hi ha, i de tots els tipus de bolquers que hi ha al mercat. Mira, aquests no hi eren quan les nenes eren petites. Et sents alliberada , perquè realment és aquesta sensació “d’etapa superada" . Però de cop ... t'entra una suor freda .

Fase 5: Inexistència de nou

I ara què m'espera ? Les petites ja volen anar als passadissos de roba, de sabates ... Què serà el següent? Maquillatge? Refrescs? Gelats? Bé ... per sort , aquests sí que te'ls coneixes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada