15 de gen. 2014

Segona 'Operació Dimonix'

Foto de la pàgina web del Centre Sant Vicenç
Feia anys que no veia Els Pastorets. Doncs aquest any els he vist no una vegada... sinó dues! Fa uns dies us explicava que havíem anat a veure Els Pastorets de Joventut de la Faràndula. Doncs diumenge passat vam poder anar a veure el muntatge del Centre SantVicenç, a la Creu Alta de Sabadell, que aquest any estrenava equip de direcció. La gran novetat va ser però que hi vam anar tota la família, fins i tot l’Estel (aquí us explicava el perquè l’Estel no va venir l’altre dia).


Muntatge acurat, amb un text que òbviament, tenia molt recent. Aquesta és una de les coses que em sorprèn de l’espectacle, i és que tothom coneix la història fil per randa, i a més, amb el text de Folch i Torres que és un clàssic. I és clar, nosaltres teníem la segona 'Operació Dimonix' en marxa. La cosa anava bé fins que l’Estel es va començar a tapar les orelles i va començar a dir (en veu molt alta) que els dimonis (els actors) cridaven molt. I enmig del silenci de platea, ella sí que cridava molt. L’Ona es va contagiar i també va començar a tapar-se les orelles. Per un moment ja em veia deixant les butaques, però de cop, es van agafar molt fort elles dues i s’ho van acabar passant molt bé. Però això sí. Un cop acabat l’espectacle es van voler fer fotografies amb pràcticament tothom. Ho heu endevinat. “Amb Satanàs no, mama. No cal”.

Si no els heu vist i encara us voleu animar, tenir les representacions del 19 i el 26 de gener, a les 17.30h. Animeu-vos que val molt la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada