2 d’ag. 2012

Qüestió de ritmes


Les vacances són una estranya combinació de ritmes. 24 hores al dia amb les petites. A vegades representa una exigència molt més forta que durant el curs “normal”. Durant tot el dia els nostres ritmes s’han d’adequar. Són més hores al dia que cal pensar activitats adequades a la seva edat i a les seves necessitats. Però ara us explicaré el gran “què” d’unes bessones de tres anys i mig. Els hi encanta jugar juntes. Creen les seves històries i ja tenen les seves dinàmiques apreses.


“Juguem a fer una obra de teatre?”
“Anem a jugar a cuinar i posar les taules, com quan estem al restaurant”.
“Juguem a pallassos?”
“Tu ets una mare que véns a buscar el teu bebé a l’escola bressol i jo sóc la mestra...”

I així s’entretenen. I juguen moltes estones. Ho hem notat aquest últim any. I nosaltres tenim uns moments que no hem tingut en els primers dos anys i mig de les petites. Podem llegir, escriure, fullejar el diari... ja no és necessari que els dos haguem d’estar pendents d’elles, com quan eren més petites. Doncs sí, m’agrada aquest canvi de ritme.

1 comentari:

  1. Ho comparteixo totalment! ja fa un temps que veig un nou avantatge a això de tenir bessons: elles són capaces de muntar-se la seva pròpia aventura i deixar-te respirar una estona. I espera't que sàpiguen llegir!!!

    Bones vacances!!!

    ResponElimina