29 d’ag. 2012

Coses (in)útils: Dosificadors

Hi ha una sèrie d’objectes que a les botigues intenten fer-te creure que seran absolutament imprescindibles en el moment que siguis mare i tinguis la criatura / les criatures a casa. He de reconèixer que en aquests tres anys n’hem tingut d’imprescindibles, d’altres que no ens vam deixar enredar i d’altres… que sí.

Aquest és el motiu d’aquesta sèrie. Vull deixar molt clar que hi trobareu coses que a nosaltres ens han funcionat (o no), que ens han estat útils (o no) o que els hi hem tret profit (o no). Espero que (això sí), us sigui útil per si esteu embarassats... o si heu de fer regals, que també hi ajuda anar una mica pistat.

DOSIFICADORS: ÚTILS (Qualificació ***)

Hi ha coses que compres perquè la gent t’ho recomana i et diuen que els hi ha funcionat a les mil meravelles. És veritat. Aquest és un nou cas d’una d’aquelles coses que per un sol bebè és súper pràctic i fantàstic... però que quan es tracta de bessons l’entusiasme es matisa una mica. Els dosificadors de la llet en pols per preparar els biberons (o per posar-hi els cereals si ja en prenen) són pràctics per si marxes un dia a fora d’excursió o com a molt, si marxes una tarda i t’has de quedar a dormir fora. Però és clar, per portar-ne més de quatre, com els de la fotografia, ja no guanyo massa espai, no?.   Per tant, els hi donarem la qualificació d’útils, però també us avisem que si teniu bessons, acaba sent més pràctic emportar-se'n els pots de llet i les bosses de cereals. Jo tenia la mida de cap de setmana ben calculada. Els pots de 450 grams de la llet de fórmula eren els ideals.

3 comentaris:

  1. Jo els he fet servir moltíssim (de fet amb el Víctor encara els faig servir) sobretot per les tomes nocturnes :)

    Imagino que tens molta raó... quan enlloc d'un bebè parlem de dos la cosa canvia! jeje

    ResponElimina
  2. Els pots de Londres son un sol pot amb tres particions a dins, tipus "quesitos

    ResponElimina
  3. jejejje tens tota la raó, n'hi han moltes coses que compres fent cas a altra gent que diu que li ha anat be... i a tú després no et fa el mnateix paper.
    Al meu cas, sería el contenedor de panyals. Jaume ja Té dos anys i en contenedor encara está a la caixa. besets!!

    ResponElimina