14 de juny 2012

El petit EMBASSA’T (Petites grans idees)



(Fotografia cedida pel departament de premsa del Festival Embassa't)


Poder fer activitats de lleure i d’oci amb els fills és una cosa que sembla absolutament lògica, però a vegades no ho és tant. Jo sempre he pensat (i ho continuo fent) que hi ha activitats que és millor fer-les separadament. Però n’hi ha d’altres que em fa ràbia no poder-les fer amb les nenes senzillament perquè els organitzadors no se’ls hi ha ocorregut pensar en solucions pràctiques per a les criatures i els seus pares.

Ja fa un temps que els festivals de música fan passes de gegant en aquet sentit, i permeteu-me que avui escombri cap a casa. El Festival Independent del Vallès, l’Embassa’t, se celebrarà el 7 de juliol a la Bassa de Sant Oleguer, a Sabadell. Un festival que comptarà amb Mishima, Maria Coma i bandes emergents com Gran Amant, Thee Brandy Hips i Cut Your Hair.

La organització, veient que a les primeres hores del festival hi havia moltes famílies amb nens, destinarà aquest any un espai lúdic on els més petits puguin fer d’activitats relacionades amb la música i la cultura mentre els pares poden 'viure' els concerts. Quines activitats? Doncs per exemple un mural col•lectiu, un taller de maquillatge inspirat en les grans estrelles del rock o jocs creats amb construccions de cartró. Pels qui ja coneixeu el festival i teniu fills, ja teniu un al•licient més. I si no el coneixeu, també us diré que la Bassa és la piscina més gran de Sabadell, i que estareu en un espai amb gespa i fresc. Que també és d’agrair un 7 de juliol!.

Per fer informació del Festival:

FB: facebook.com/embassat
TW: @EMBASSAT #WeEmbassat
INSTAGRAM: @embassat






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada