24 d’abr. 2012

Visc amb l’Scooby Doo



Els nostres gustos en dibuixos animats estan canviant una miqueta, per sort (podeu llegir el post Dibuixitis Aguda per comprovar-ho). Com en tot, anem a èpoques. Ara estan fascinades amb l’Scooby Doo. Els hi encanta i cada membre de la família és un dels personatges. A l’Ona li encanta la Velma, a mi m’ha tocat ser la Daphne i el meu marit és el Shaggy. L’Estel ha decidit ser l’Scooby i no hi ha manera que la puguis cridar pel seu nom. A més, sempre hem d’estar actuant.

“Shaggy, que està preparat el sopar?”
“Daphne, ara anem a banyar-nos?”.

I per postres, per Setmana Santa vam coincidir amb un grup d’animació que eren precisament la Velma, l’Scooby i a més a més, portaven la furgoneta tunejada com la Mystery Machine. Ahhhh! Impressionant. Emoció màxima. Des d’aleshores, l’Scooby s’ha instal•lat amb més força que mai a casa meva.

4 comentaris:

  1. L'Andreu també està enganxat a l'Scooby i a mi la veritat és que m'encanta perquè des de ben petita que jo també sóc fan jeje!

    ResponElimina
  2. jajaja Tinc una neboda amb la que em porto nou anys, i recordo que quan era petita (tindria uns dos-tres anys) també érem personatges de dibuixos animats (en aquest cas Capità Planeta... em sembla que es deien així) i tampoc hi havia manera que ens cridés pel nostre nom ni nosaltres podíem referir-nos a ella pel seu.
    A veure durant quant de temps sereu personatges de l'Scooby :P

    ResponElimina
  3. Te n'adones del poder que té el SuperTres?? Ara no paren de posar l'Scooby, abans tot era Pingüins de Madagascar...Podrien diversificar una mica, no?

    ResponElimina
  4. us responc una mica a les tres...
    sembla que tothom hi està ben enganxat... quan els hi durarà? doncs el temps que el Super3 vulgui...
    i vaig a parar al comentari de la Conxi... són èpoques... a més, si us hi fixeu, ara hi ha coincidència a tots els canals... no hi ha dibuixos exclusius, i imagino que els drets també hi tenen a veure... Doraemon, Scooby, tom i Jerry, Looney toones, Pingüins de Madagascar...

    ResponElimina