26 d’abr. 2012

Coses (in)útils: Sacs Grobag

Hi ha una sèrie d’objectes que a les botigues intenten fer-te creure que seran absolutament imprescindibles en el moment que siguis mare i tinguis la criatura / les criatures a casa. He de reconèixer que en aquests tres anys n’hem tingut d’imprescindibles, d’altres que no ens vam deixar enredar i d’altres… que sí.

Aquest és el motiu d’aquesta sèrie. Vull deixar molt clar que hi trobareu coses que a nosaltres ens han funcionat (o no), que ens han estat útils (o no) o que els hi hem tret profit (o no). Espero que (això sí), us sigui útil per si esteu embarassats... o si heu de fer regals, que també hi ajuda anar una mica pistat.

SACS DE DORMIR GROBAG: MOLT ÚTILS (Qualificació ****)


Tothom m’havia comentat que aquests sacs que els deixen lliures els braços eren una bona manera de tenir-los abrigats i no haver-te de preocupar si es destapaven o no. L’Estel es bellugava molt al llit i no hi havia manera de tapar-la amb la manteta.

Vaig decidir provar-los perquè era una d’aquelles coses que em feia “patir”: que se’m destapessin i apa! Encostipat al tombar la cantonada.

A la meva botiga de confiança (un dia en parlarem d’això) em van recomanar els sacs Grobag i en vaig comprar un per cada nena. Pràctics d’obrir i tancar, les petites no passaven fred, els he rentat moltíssimes vegades i continuen perfectes. Les petites s’hi van acostumar molt ràpid i encara ara hi dormen (una talla més gran, per descomptat). Bona compra i amortitzada.

Podeu llegir també:



7 comentaris:

  1. Jo també he utilitzat un sac de dormir sense mànigues (de la marca Tuc Tuc) i sí que va bé per a que no es destapi... però el problema que jo tenia és que al meu fill no li agradava tenir els peus dins el sac i havia de deixar una mica obert de baix per a que no es sentís tan atrapat... I un cop que s'adormia jo li tapava amb una manteta per sobre i ja em quedava més tranquil·la jeje

    ResponElimina
  2. És ben bé que cada nen és un món!! les meves s'hi van acostumar ràpid i la veritat és que no s'hi han "rebelat" mai...però sé d'altres nens que no el van aguantar ni un dia...
    a mi sincerament m'ha anat molt bé per estar tranquil·la :)

    ResponElimina
  3. A mi també em van anar molt bé els sacs quan l'Andreu i en Biel eren peques peques. Després vaig fer la continuació dels sacs amb els meravellosos pijames manta i la veritat és que estalvien patiments per si es destapen (els meus fills són experts).

    M'ha cridat l'atenció que encara facis servir els sacs... No els hi molesten?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther!
      doncs no els hi molesten! Ara quan es lleven els obren elles mateixes i tan panxes! ;)

      Elimina
  4. Jajaja, pensaba que lo veías inútil, por el título, hasta que he empezado a leer. A mí me fue genial con la primera y ahora que lo utilizo con el segundo aun me va mejor; son un gran invento y nos libran de varias preocupaciones nocturnas, jeje.
    Acabo de descubrir tu blog y voy a seguir dando una vueltecita por él, que pinta bien.
    Saludos.

    http://missymistergolosina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. me encanta tu presentación en el perfil... será pq me siento muy identificada! :)

      Bienvenida al blog Golosi, espero que te pases a menudo!

      Elimina