5 de febr. 2012

Jo tenia un menjador...


Segur que molts coneixeu la pel•lícula ‘Memorias de Africa’. Una de les frases mítiques de la Meryl Streep – Karen Blixen que més recordo és ‘Yo tenía una granja en África’... amb aquell to de melancolia extrem. Aquell to d’haver perdut una part important del seu dia a dia.

Permeteu-me la gosadia de fer-la servir i comparar-la... però és que "jo tenia un menjador normal!". Sí senyors, normal. Un sofà, una tele, una taula i quatre cadires. Un moble on tenia els meus CDs i un vídeo i un DVD per veure les meves pel•lícules.

I ara què tinc?


Una cuineta per fer dinars amb menjar de plàstic.

Un súper per anar a comprar el menjar de plàstic, amb el seu carrito i naturalment, la cistella de la compra. I és clar, una caixa registradora per si la del súper falla o se’n va la llum i no poden passar les targetes de crèdit.

També tinc una clínica veterinària per a dos gossets, el Floc i la Trufa.

Un drac i dos Mics que seuen a sobre el sofà.

Un vaixell pirata de decoració.

Una casa de Playmobil on abans tenia un gerro molt xulo que m’havien regalat.

El meu moble de CD’s i DVD’s ara només és per a llibres infantils i paper per dibuixar.

Ah sí, i un racó de joguines...

Jo tenia un menjador... normal.

6 comentaris:

  1. ah no, ara tens un menjador normal, un menjador normal en una casa amb nens! a casa cada cop han agafat més i més lloc i el meu raco ha passat a ser... el rebost de la cuina!

    ResponElimina
  2. Jaja!!! M'ha encantat aquesta entrada. Ben bé has descrit el meu menjador. Jo també tenia un menjador normal, pero no recordo quan

    ResponElimina
  3. això és el que ahir precisament em preguntava, on posarem el recó de jugar?? AL MENJADOR!! i gràcies a tu he visualitzat el nostre futur proper... ole, ole, ole!! :))

    ResponElimina
  4. Oi sí, quins records aquell menjador tan mono que també tenia jo...

    ResponElimina
  5. Ahhhh... veig que totes teníem menjador, eh????? jajajajajaajaja Sí que ara és més divertit, però què voleu que us digui, a mi m'agradava tenir endreçats els meus CD i els meus DVDs... i ara només veig el Teo, pelis Disney i el Súper 3 i Clan.

    un petó a totes... i sapigueu que algun dia recuperarem els nostres menjadors!!!!

    ResponElimina