28 de jul. 2011

Quan ‘vacances’ deixa de significar ‘descans’


En no-res ja estaré de vacances. Des de fa uns dies la frase que més escolto és: “Apa, ja tindreu vacances, ara a descansar una mica”. La diu gent que no té fills. Perquè ara les vacances són moltes coses noves, divertides i apassionants... però de descans, poc. Amb dues criatures de dos anys i mig... menys.

El nostre primer estiu el vam passar a la Cerdanya. Entre que no hi havia manera que una de les petites mengés la papilla de verdures i que no teníem massa clar com organitzar-nos i no quadràvem massa bé els horaris... va ser un estiu que podríem qualificar de desastrós. Estàvem esgotats. El segon estiu va anar millor. Seguint els horaris de l’escola bressol tot va funcionar com un rellotge. Ja va ser una altre cosa. Ara n’arriba un de nou. Amb la perspectiva de fer moltes més activitats i de passar-nos-ho molt bé amb els nostres dos “bitxitos”, però sé, a priori, que no descansaré. Cada dia hauré de pensar en els menús, cada dia em farà enrabiar si no fan la migdiada i segur que els horaris es descontrolaran una mica. Ara no puc pensar en organitzar aquells viatges que feia abans de ser mare. Com els trobo a faltar! Els estius, abans, significaven viatges, idiomes, avions i conèixer moltíssima gent. Sé que tornaran.

Com el primer, el segon i el proper, serà un estiu diferent. Divendres serà el seu últim dia a l’escola bressol. Tancarem una etapa per obrir-ne una de nova i desconeguda. Estaré de vacances, però no oblidaré les actualitzacions de LA INVASIÓ TWIN.

Bones vacances, i sobretot... descanseu! ;)

10 comentaris:

  1. Si dona, ja veuràs com descansaràs...;P ja tens raó ja... acabes de descriure com serà el meu estiu, que a més les tinc revoltades contra la migdiada... però com dius tambe serà un estiu de disfrutar, d'aventures i passar-ho bé! Ja descansarem al setembre quan tornem a la feina!!!

    Bones vacances!!!

    ResponElimina
  2. Jo crec que això ens passa a tots els que tenim fills... Ahir jo mateixa li comentava a una veïna que les meves vacances de veritat començaran quan comenci a treballar de nou jeje!

    Anar amb els nens de vacances no són unes vacances de descans i relax perquè has d'estar pendent de mil coses i acabes fent igual o més que quan hi ets per casa. Això sí, segur que d'aquí uns anys quan els peques siguin grans i ja no vulguin venir de vacances amb nosaltres trobarem a faltar les vacances amb estres.

    Que les gaudeixis!

    ResponElimina
  3. jajajaja, ja veig que m'enteneu bé... és ben bé que fins que no ets mare/pare no ho acabes de captar al 100% :)

    tu també les tens revoltades contra la migdiada? Algú hauria de trobar un antídot!

    bones vacances a les dues també!

    ResponElimina
  4. Les meves vacances de moment consisteixen en agafar avions per anar a Catalunya a veure família i amics, així que ja us podeu imaginar que de descans ressss.
    Bones vacances Núria!

    ResponElimina
  5. jajajaja,
    veus? jo em pirraria per agafar-ne un, d'avió, i escapar-me a Londres, que ara fa temps que no hi vaig...

    petons!

    ResponElimina
  6. També t'entenc! Les primeres vacances amb peque van ser dures, perque no hi estavem acostumats i això de descobrir que les vacances no són vacances, costa.
    Ara ja ho tenim asumit i les escapades que hem fet després han anat super bé!
    A disfrutar!

    ResponElimina
  7. Per nosaltres seràn les primeres vacances amb la baldufeta, bé ara que hi penso per a mi no seràn exactament vacances ja que encara no m'he reincorporat a la feina, però pel meu home sí que ho seràn i espero passar-ho d'allò més bé!Creuem els dits!!

    ResponElimina
  8. Segur que ho passareu molt bé!
    i benvinguda com a nova seguidora de la invasió!

    petons

    ResponElimina
  9. Ja veuràs com aquest estiu el passaràs millor. Les teves filles tenen un any mes i això ajuda. Molts ànims i a disfrutar...
    Gràcies per fer comentari al meu blog "La convivència un trencaclosques". Diuen que per descansar el que va bé és canviar de xip.
    Una abraçada,
    Victòria Cardona

    ResponElimina