13 de juny 2011

La veritat sobre gossos i vaques


Escric aquest post perquè és la primera vegada que una de les meves filles bessones, fa un acudit verbal. Sense saber-ho, sense adonar-se’n. Però cada vegada que hi penso ric com una boja. És una tonteria, però m’agafava de la mà quan ha deixat anar la frase mítica. I per això l’apunto... perquè durant dos i anys i mig (els fan d’aquí a res) hem viscut moltes de les seves “primeres coses”.

Hem anat al poble de Santes Creus. Aparquem el cotxe. Davant nostre, una parella jove creua el carrer amb un gos dàlmata preciós. L’Estel m’estira del braç i em diu: “Mira mama, una vaca petita”.

No ho puc evitar. Em sembla el millor gag del món. És curiós com 5 paraules de la meva petita, em dibuixen un somriure interior tant gran i em fan ser feliç només de recordar-les. Aquesta deu ser una de les moltes i grans recompenses de ser mare.

1 comentari:

  1. ja tens dues frases mítiques per recordar relacionades amb vaques: la meva: ooooh, una vacaaaaa! amb el Suzuki de la Mica i la de la teva filla. Les vaques milloren l'estat anímic de tothom. Petons. Palometa.

    ResponElimina