8 de març 2016

El mar en un edifici (Pas a pas – Setmana 20-21 a l’escola)


L’Estel està emocionada. En el marc del treball que estan fent sobre el Modernisme, fa uns dies van anar a La Pedrera (Fundació Catalunya - La Pedrera)  Li feia molta il·lusió pujar al terrat, perquè jo li havia explicat que fa molts anys va ser un dels espais que més em va enamorar. Va tornar de l’excursió amb ganes d’explicar mil coses, de com Gaudí havia dissenyat la casa, amb una foto antiga de la Pedrera, explicant-me que les diferències només eren els cotxes (antics) i com anaven vestits la gent que hi passejava. I sobretot, sobretot, el que més la va emocionar de tot. El taller que van fer. Feia setmanes que em deia que farien un taller de forjar ferro (filferro, deia sempre en veu baixeta la seva tutora). I va tornar amb una peça meravellosa. M’encanta, i ara presideix la tauleta del menjador.


Aquest curs he començat el projecte al bloc d’explicar-vos, cada setmana, algunes de les feines que l’Ona i l’Estel fan a l’escola.
Perquè són petits treballs que ens permeten veure què i sobretot, com aprenen. A mi m’agrada veure-ho, i sobretot, veure també què fan en d’altres escoles. Segur que en podem treure bones eines per ajudar als més petits!

PAS A PAS (així és aquest curs: segons de primària)

La 12ª setmana a l’escola: Restes, vocabulari i aranyes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada