28 de set. 2015

Pas a pas - La segona setmana a l'escola

Aquest curs he començat el projecte al bloc d’explicar-vos, cada setmana, algunes de les feines que l’Ona i l’Estel fan a l’escola. Perquè són petits treballs que ens permeten veure què i sobretot, com aprenen. A mi m’agrada veure-ho, i sobretot, veure també què fan en d’altres escoles. Segur que en podem treure bones eines per ajudar als més petits!


Avui en tenim una de mates i una de comprensió lectora 

 
L'Ona van fer un exercici de matemàtiques molt xulo, només que els hi falla una mica la punteria. Jugaven a bitlles, i cada una que tiraven a terra valia 10 punts. No van haver de sumar massa, però és un exercici divertit per fer a casa, i practicar les sumes de 2 en 2, de 5 en 5, etc...





A l'Estel li han proposat una feina de comprensió lectora. Tenia un text que diu: "En Jordi ha pintat el seu pis de color groc, però les portes les està pintant de color verd. Per no tacar-se s'ha posat una camisa vella i uns pantalons de color blau. Amb la brotxa està fent les primeres pinzellades a la porta. A terra té el pot de pintura". 

Reflexió de l'Estel: "Mama, com que aquest estiu hem pintat i sabia com ho havia de fer, en el meu dibuix ha anat molt ràpid a pintar la porta". :-)








PAS A PAS (així és aquest curs: segons de primària)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada