28 de des. 2014

De mags, bruixetes i en Patatu... dalt de l’escenari

/Viu el Teatre/premsa

El passat 14 de desembre (encara no havia tingut temps d’explicar-vos-ho), vam anar al Teatre Romea, a veure com en Patatu deixava les pàgines dels llibres i pujava dalt l’escenari. L’actriu Àngels Bassas, quan portava el seu fill a l’escola, s’inventava històries (segur que és una cosa que teniu ben present i us sona moltíssim, oi?). Doncs el personatge es va convertir en llibre, editats per l’editorial La Galera.  I es va convertir en un món de màgia amb un nen que és mag, una bruixa Malèvola, una fada, tres bruixetes una mica tarambanes i una biblioteca meravellosa. I és que el més curiós de tot, repartiment "d'interessos": a l’Ona li va encantar la bruixa i el seu barret, a l’Estel el mag Martí i a mi un bibliotecari de poques paraules rodejat de llibres que volaven. 

El meu sistema infal·lible per saber si a les bessones les propostes els hi agraden és si després ho “reprodueixen” a casa. I des del 14 que la màgia ha tornat a envair el menjador de casa. I també els jocs de clowns-pagesos :-) L’obra de teatre, que s’estarà al Romea fins el 25 de gener (diumenges, 12h),  explica com la Malèvola canviarà l’ordre de les coses i farà que tothom vagi de corcoll. Si voleu tenir-ne més informació, feu clic aquí. Us la recomanem 100%! Dir-vos que està pensada per a nens de més de tres anys. 


I una iniciativa molt divertida per aconseguir entrades, el ‘Repte d’en Patatu’:

Es tracta de posar-vos un nas de pallasso i gravar un vídeo. Què heu de dir?

“Em dic _____ i vull anar a veure el Patatuespectacle al Pataturomea!”


El vídeo s’ha d’enviar a a info@viuelteatre.com o l’enllaç del vídeo penjat a internet.

Entre tots els vídeos rebuts cada divendres abans de  les  13 h., fins el 23 de gener, es farà un sorteig d’ 1 pack familiar, amb 4 entrades gratuïtes. Millor que us ho expliqui el mateix Patatu :-) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada