26 de nov. 2012

Coses (in)útils: Gots que no es vessen


Hi ha una sèrie d’objectes que a les botigues intenten fer-te creure que seran absolutament imprescindibles en el moment que siguis mare i tinguis la criatura / les criatures a casa. He de reconèixer que en aquests tres anys n’hem tingut d’imprescindibles, d’altres que no ens vam deixar enredar i d’altres… que sí.

Aquest és el motiu d’aquesta sèrie. Vull deixar molt clar que hi trobareu coses que a nosaltres ens han funcionat (o no), que ens han estat útils (o no) o que els hi hem tret profit (o no). Espero que (això sí), us sigui útil per si esteu embarassats... o si heu de fer regals, que també hi ajuda anar una mica pistat. 

GOTS QUE NO ES VESSEN: INDISPENSABLES (Qualificació *****)


No sé què hauria fet sense ells, sobretot a les nits. L’Ona i l’Estel han estat fans d’aquests gots i nosaltres encara més. Els hem portat a tot arreu, els hem fet servir a casa, al carrer, de viatge. Sempre els hem portat a sobre. No fa falta que us expliqui massa, però el sistema del got fa que no vessi i evita múltiples “accidents”. Per a nosaltres han estat especialment útils per les nits, perquè els hi hem deixat al llit i elles sempre l’han trobat si han tingut set. Posats a trovar-hi un defecte, la peça “màgica” és complicada de rentar.

Podeu consultar també:

La Babycook
Les hamaques


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada