7 de juny 2012

Un regal original i un joc divertit



No hi ha cap secret. És un puzzle. La diferència és que les peces són de fusta (més resistents que el cartró) i que vosaltres podeu triar la fotografia que hi voleu posar. També es pot triar el número de peces, per fer-ho més addient a l’edat dels més petits o dels més grans (si voleu fer el regal a un nen més gran).

Jo vaig triar una fotografia d’elles dues i en els espais que es podien confrondre més les vaig ajudar incorporant-hi uns dibuixets de coses que elles coneixen a la perfecció: un peix, un tren, una lluna, una papallona…

Primer resultat? Quan van veure que era un puzzle però que les protagonistes eren elles els hi va agradar molt. Segon resultat? A l’Ona, que és molt més observadora, li encanta i es pot passar moltes estones fent-lo, desfent-lo i tornant-lo a refer. A l’Estel, que li costa més concentrar-se, li fa gràcia veure com encaixen les peces i d’aquesta manera l’acaba fent del tot.

Què, us animeu a provar-ho? Nosaltres els fem amb l'aplicació d' I-MOMENTS, amb qui també fem els llibres de fotografies, perquè ens agraden molt i la qualitat és excel·lent. Però dels llibres de fotografies, ja us en parlaré un altre dia. Perquè és un tema que es fascina i m'encanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada