18 de març 2012

Nosaltres dos


Hem passejat. Hem parlat. Hem rigut. Hem dinat plàcidament, xerrant. Hem recordat el passat. Hem mirat endavant cap al futur. Hem planejat. Hem plorat. Hem parlat de coses serioses. Hem rigut amb coses banals. Ens hem estimat. Hem pujat muntanyes. Hem fet ruta conduint. Hem mirat botigues. Hem esmorzat tranquil•lament llegint el diari. Hem anat al cinema. Ens hem mirat. Hem respirat l’un al costat de l’altre. Ens hem abraçat. Hem compartit. Hem fet turisme.

Aquest cap de setmana hem estat nosaltres dos, en parella. Ja no dic que hem estat sols, perquè encara que les petites no estiguessin amb nosaltres, elles formen part del nostre passat més recent, el nostre present i futur. La vida en parella arriba a canviar força quan tens bessonada. Però per mi és absolutament imprescindible recuperar aquests espais que el dia a dia sovint no et permet. Recuperar la vida de parella. És vital recordar que abans de les nenes, aquell projecte en comú continua fent el seu camí i s’enriqueix dia a dia.
 
Aquests caps de setmana ‘sols’, no tenen preu. És el preu que cal agrair i en majúscules, en aquest cas, a la meva germana, el meu cunyat i les meves dues nebodes que han estat amb les ‘petites’. Unes petites que, també cal dir-ho, han passat un GRAN cap de setmana.

4 comentaris:

  1. Clar que sí!!
    I com dius, segur que les nenes també s'ho han passat molt bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Elles s'ho van passar molt bé, però el més important és que la meva germana s'ho va passar encara millor!!!! jejejejeje

      Elimina
  2. Quant temps heu esperat per marxar sols? les meves tenen 14 mesos però encara no ens atrevim a deixar-les tot un cap de setmana!! si ho pogués fer...dormiria, dormiria i dormiria....i el segon dia potser si que disfrutaria la parella!! Amaia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Amaia!
      doncs quan tenien tres o quatre mesos vam marxar una nit, perquè estàvem una mica saturats... però cada any hem intentat escapar-nos nosaltres sols! Ara, després d'aquest fantàstic cap de setmana, m'apunto a fer-ho més sovint! A veure si us animeu, que és molt important recuperar aquest espai... ja sé que amb bessones la logística és molt més complicada que amb un bebè sol, però de veritat, val molt la pena! Per poder dormir molt i per poder estar amb la parella!!!!!

      Elimina