23 de març 2012

Pinzellades del món (6) Mont Saint Michel


Just abans de marxar de viatge, una amiga em va recomanar el llibre La promesse de l’ange / La promesa de l’àngel, de Frédéric Lenoir. I vaig marxar amb el cap ple d’històries, i una frase gravada: “S’ha d’excavar la terra per arribar al cel”.Sous la crypte du Mont Saint Michel, un secret vieux de mille ans…Rocher battu par les tempêtes, lieu de cultes primitifs sanctifié par les premiers chrétiens, le Mont Saint Michel est loin d’avoir révélé tous ses secrets.

Sota la cripta del Mont Sant Michel, hi ha guardat un secret mil•lenari… Roca colpejada per les tempestes, és un lloc de cultes primitius santificat pels primers creients… El Mont Sant Michel encara no revela tots els seus secrets.


“El món és molt gran, petites”. Tot va començar així. Un dia em van ajudar a arxivar les fotografies dels viatges. Al marge de preguntar com és que elles no hi sortien, feien deu mil preguntes. Així que em vaig inventar alguna historieta i personatge de cada viatge per tal que elles també en formessin part, encara que no hi fossin. Sempre els hi dic que les portaré a tots aquests llocs. Tant de bo. La fotografia és una de les meves grans passions. Em fa il•lusió compartir-les. Perquè si hi heu estat, us animeu a explicar les aventures, històries i personatges que us heu endut d’aquests llocs.


D'altres 'Pinzellades del món'
IRLANDA DEL NORD
EGIPTE
BERLIN
FORMENTERA
CARCASSONNE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada