24 de gen. 2011

Formem part de la invasió?La primera vegada que se'ns va ocórrer la idea de la conspiració... va ser en broma. "Jo crec que ens deuen posar alguna cosa al menjar... perquè sinó no s'entén que hi hagi tants bessons. Algú devia voler que augmentés el nivell de natalitat". I vam riure. Però dia a dia, quan sortim al carrer i en deu minuts ens creuem amb deu cotxets dobles, ens mirem amb cara de preocupats. Cada cop estem més convençuts de l'existència real de la conspiració. Cap Govern s'ha atrevit a denunciar-la, ni tan sols en parlen obertament. Pocs especialistes i investigadors han gosat plantejar-ho. Nosaltres mateixos no en tenim cap prova. No sabem per part de qui està orquestrada, ni el perquè, ni amb quins interessos. Però la conspiració existeix. Els bessons volen dominar el món i estan arribant a tots els punts del planeta. "Ai, quina gràcia, espereu bessons? La meva veïna també". "Nois, ja li donareu consells a la meva cosina, que també espera bessons". "A l'escola hi ha 4 parelles de bessons... a la mateixa classe". No us n'heu adonat? Han arribat a tot arreu... i no ha fet més que començar. La invasió twin és una realitat. No em digueu que no. Només cal que obriu bé els ulls quan passegeu per qualsevol poble o ciutat.

El quadern
Sense saber com, nosaltres també hem passat a formar part de la conspiració. Sóc mare de bessones. Sí, m'ha tocat. Des d'aquestes cròniques, voldríem detallar tots els elements que ens fan pensar en la invasió. Voldríem explicar-vos com les bessones han canviat la nostra vida. I com la nostra vida, ja no seria el mateix sense elles.

1 comentari:

  1. Hola, aquí "la bruixa", si no recordo malament vaig encertar alguna cosa més..., segons la vostra teoria de la conspiració estem repoblant la terra? Però, si no hi ha suficient de res per tothom!!!!!

    ResponElimina