21 de set. 2011

Contenta. Feliz. Happy





Aquest bloc va néixer amb la idea de ser un quadern per no oblidar res del que significa aquesta gran aventura de ser mare de bessones. Però això de ser blogger enganxa. Estic molt contenta d’explicar-vos que iMama.tv (una pàgina i comunitat anglesa) m’ha escollit com una de les seves bloggers. Per tant, amb la inestimable ajuda i complicitat de la Maria Rosa Garrido a les traduccions, THE TWIN INVASION comença un nou camí. Em fa molta il.lusió! Aquí us deixo el link per si voleu donar-hi un cop d’ull.

http://www.imama.tv/contributors-view-3-blogger-166-the-twin-invasion.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Este blog nació con la idea de ser un cuaderno para no olvidar nada de lo que significa esta gran aventura de ser madre de mellizas. Pero eso de ser blogger engancha. Me alegra poderos explicar que iMama.tv (una página y comunidad inglesa) me ha escogido como una de sus bloggers. Así que con la inestimable ayuda y complicidad de María Rosa Garrido en las traducciones, THE TWIN INVASION empieza un nuevo camino. Aquí os dejo el link por si queréis echarle un vistazo.


http://www.imama.tv/contributors-view-3-blogger-166-the-twin-invasion.html

5 comentaris: