9 de jul. 2014

Jo tenia una nevera

De la terrorífica saga de sèrie B "Jo tenia un menjador" i " Jo tenia un armari ", arriba la seqüela ... "Jo tenia una nevera" .

La pobra protagonista és una soferta nevera, que ens havia acompanyat els últims temps, exercint les seves funcions a la perfecció (és a dir, mantenir els aliments frescos o congelats). El seu aspecte exterior era blanc immaculat, trencat únicament per la nostra creixent col·lecció de magnets, arribats dels viatges propis i aliens. Els teníem concentrats únicament en una petita part de la seva superfície, controlats ...


Però va arribar el descontrol. Les bessones també s'han apoderat de la nostra nevera. La quantitat de magnets és tal que una ja no divisa ni de quin color és. I ... què aguanten els magnets ? Dibuixos ... de les bessones . Menús de l’escola... de les bessones . Horaris pediàtrics ... de les bessones . Magnets que són fotos de les pròpies bessones. Magnets dels seus dibuixos favorits. I a sobre de la nevera ? Col·lecció de bestioletes que portaven gelat a dins. ¿Cal que tinguem una vintena? Per sort, la invasió encara no s'ha dedicat a buidar la nevera de manera sistemàtica. Això sí, ja arriben als iogurts. Tindrem quarta part de la saga?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada