27 d’abr. 2014

La síndrome pre - colonial

Sóc experta en algunes síndromes . Premenstrual , pre - vacances , post - vacances, pre- durant- post ovulació , pre - exàmens , pre - programes especials , pre - decisions importants , pre ...


Però no estava preparada per a la síndrome pre - colonial . Molts ho haureu viscut ja, una, dues , diverses vegades i pensareu que és una exageració . Potser la propera vegada ja no ho viuré com una síndrome , sinó més aviat com una cosa més suportable .

Les bessones se'n van de colònies , per primera vegada. Estaran dos dies fora. Una nit . Davant el terrible síndrome pre- colonial que TOTS vivim des de fa quatre dies , he decidit anar al metge que ens ha receptat les " Pastilles Ooooohhhmmmmm " . Aquí teniu les instruccions :

Llegiu tot el prospecte detingudament perquè conté informació important si el seu ( s ) fill / a (s ) se'n va ( n) de colònies .


1 - Que són PASTILLES OOOOOHHHHMMMMM i per a què s'utilitzen

D'entrada perquè et canvien les dates de les colònies . S'anaven a principis de maig , però se’n van a finals d’abril. Tornant de Setmana Santa , i amb Sant Jordi entremig . Poc temps per preparar coses i temps inexistent com no tingui una mica de la llista i hagi d'anar a comprar-lo.

Els principis actius de les pastilles ajuden a tranquil·litzar les mares i pares després d'haver de marcar tota la roba de les seves criatures . Total , només has de marcar amb el seu nom 3 pantalons , 3 calces , 3 pantalons , 6 mitjons , 1 pijama , 1 sac de dormir , 1 llanterna, 1 paquet de mocadors , 1 ninotet per dormir , 1 tovallola , una bossa gran ( que per sort t'han deixat ) i jersei i jaqueta (que per sort ja tens marcats ) . Si ho multipliques per dos perquè tens bessones , prendre dues pastilles .

2 - Utilització en nens

Les pastilles no poden ser utilitzades amb nens menors de 12 anys . D'aquesta manera , sentim informar que estaran emocionats , feliços , contents , histèrics una setmana abans de marxar de colònies . Cada dia pregunten quant falta per marxar de colònies i insistiran constantment en preparar la bossa . Cada dia voldran començar a preparar les mudes amb la roba per al divendres i la bosseta amb la roba de recanvi . Et recordaran mil vegades la roba que volen portar i si ja has comprat les piles per a les llanternes . Per què els torna bojos el tema dels llanternes ? ( ai, perdó , això no és del prospecte )

3 - Ús d'altres medicaments

Les pastilles poden combinar-se amb til·la, sobretot perquè d'entrada les mares i pares s'emocionen molt amb la idea que les criatures se’n van a anar de colònies i fan plans tipus " sortirem a sopar " o " anem al cinema ? " . A mesura que s'acosta el moment comencen a posar-se nerviosos sobre si les petits s'ho passaran bé , sabran organitzar-se, no ploraran a la nit o no la liaran per qualsevol història . PASTILLES OOOOOHHHHMMMMM i til·la : la millor combinació . I òbviament , oblideu-vos-en del sopar i el cinema perquè estareu pendents de si les profes envien un mail dient que tot va bé i que s'ho estan passant genial .

4 - Conducció i ús de màquines

Les pastilles per a la síndrome pre- colonial no impedeixen la conducció (de fet , ajuden a tranquil·litzar pares que creuen que aquesta nit rebran una trucada en pla " vingui a buscar al seu fill" ... per tant , no poden afectar la conducció . I només s'ha demostrat que afecten en la síndrome post - colonial , en l'ús de màquines . Concretament de la rentadora . En faràs moltes, perquè encara que només són dos dies fliparàs com torna la roba ...


5 - Com prendre PASTILLES OOOOOHHHHMMMMM

Per sort , la síndrome pre - colonial no és molt freqüent . En alguns casos un cop l'any , o cada dos ... si els nens estan apuntats a casals potser és més freqüent , però això no obliga a augmentar la posologia perquè els pares ja hi estan acostumats . La durada normal del tractament és de 2 dies .

6 - Possibles efectes adversos


La síndrome post - colonial . Si sobrevisc , us ho explicaré .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada