14 de nov. 2012

Fascinació pels bessons?




És un tema que ja hem tractat d’altres vegades, però avui me l’he trobat en un aparador d’una botiga de joguines. Un cotxet triple, amb tres germanes-nines-bessones. M’ha fet gràcia perquè demostra una vegada més aquesta « invasió » gemelar. Però una estona després hi hem passat amb les nenes i s’han quedat enganxades al vidre. Localitzen molt ràpidament als bessons i a més a més, sempre que juguen a mares i filles, no tenen mai una criatura, en tenen dues. Per sort no m’han demanat ni les nines ni els cotxets. Per sort, sinó, a casa tindríem 2 + 2 + 3 + 3… deu criatures i nosaltres !


3 comentaris:

  1. Hola! la il.lusió de la meva filla, que te 7 anys, és tenir un cotxet triple per les nines i no sé on trobar-lo. He anat a diferents botigues de joguines i no en tenen. Sabeu on ho puc comprar?. Aprofitaria per regalar-li el dia del seu aniversari. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Júlia! No tinc cap manera de contactar amb tu, així que et deixo aquí el missatge. Aquest cotxet triple que veus el vaig veure en una botiga de Sabadell, del carrer de Gràcia. Es diu Ribas, potser hi pots trucar per preguntar si encara el tenen o el poden tenir. No em vaig fixar en la marca, però només et diré que em va sorprendre moltíssim veure un triple de joguina! Espero que el puguis localitzar!!! :-)

      Elimina
    2. Hola! no sé del cert si vas rebre la meva resposta pq ho vaig intentar desde el móbil i no sé si ho vaig fer bé.
      En fi, moltes gràcies per la informació. M'ha anat d'allò més bé. Tinc una amiga que és de Sabadell però viu a Olot, que és on vivim nosaltres. Els caps de semana ve a casa dels seus pares i me l'ha pogut anar a buscar. Perfecte!. Ahir va ser el sant de la meva filla i avui a la tarda li regalarem.Petons!!
      Molt amable. Gràcies!
      Júlia.

      Elimina