11 de març 2015

'Tieta Air'


Amb el mes de febrer ha arribat la nostra tradicional 'escapadeta' de parella. Tan vital, tan important, i aquest any, tan necessària per desconectar. Però no us vull parlar de la nostra d’escapada, sinó del que passa quan nosaltres “no hi som”. He volat en moltes companyies i he estat a molts albergs, càmpings i hotels. Però, quan marxem d’escapada-sols, què passa amb les nenes?

No hi ha res com les ofertes de “Tieta Air” (pels despistats, les nenes sempre es queden a casa la meva germana i el meu cunyat… i s’ho passen pipa, ho esperen amb candeletes).
Us ho explico.

  * Amb ‘Tieta Air’ només s’ha de demanar amb temps el cap de setmana que     necessites, perquè té moltes reserves pròpies.
   
   * ‘Tieta Air’ no em posa problemes de dimensions de l’equipatge ni de pes, com d’altres companyies aèries. Les nenes poden portar les maletes que necessiten i no tenen límit d’equipatge de mà en cabina
  
   * ‘Tieta Air’ té una oferta especial en TI sense necessitat de pulsereta. També inclou la pizza per sopar, chupa-chups i xocolata
     
 * El que més m’agrada és que les clientes estan abonades a l’extens programa d’activitats organitzades per ‘Tieta Air’. Anar a comprar, endreçar el menjar un cop arribes a casa, preparar el dinar i el sopar, jugar amb la cosina que arriba amb més ganes de jugar que elles, pel·lícules, teatre, llegir i revisar totes les feines que han fet a l’escola durant el cap de setmana…
         
 * La companyia ‘Tieta Air’ inclou un sistema via Whatsapp que t’envia fotos de les petites i missatges de veu de les teves filles amb preguntes com… “Mama, aneu a sopar a fora  a un restaurant o ja esteu dormint?”.

  * I gràcies al WiFi, ‘Tieta Air’ rep les fotos que nosaltres anem enviant de l’Atomium o del museu del còmic i es dedica a buscar explicacions a Internet perquè elles vegin el que tu estàs visitant.

         Gràcies per tot ‘Tieta Air’!


Les ofertes d’estada amb ‘Tieta Air’ són exclusives i limitades. Així que, em sap greu, però no us hi puc adreçar, i crec que ha esborrat tota la seva presència a Internet.

Ara deixem la broma. Escric aquest article per reivindicar un cop més com n’és d’important poder fer aquestes escapades sols. A vegades són necessàries només unes hores, d’altres es pot allargar més. 
Per això són tant importants els germans, cosins, tiets, cunyats, avis i àvies, amics o cangurs que ens deixen aquests espais i ho fan possible. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada