2 de febr. 2015

En què s’assemblen la sorra i la neu?



En què s'assemblen la sorra i la  neu? A priori... en res. Una l’associeu a la platja i l’altra a la muntanya. Una em fa pensar en escalfor,  aquell moment que baixes a la platja i com que li ha estat tocant el sol, et crema la planta dels peus. Una se’t posa per tot arreu, dins el banyador, a les ungles... segur que n’heu “menjat” més d’una vegada. Pot ser molt fina o gruixuda, i rasposa. D’un blanc clar, passant per totes les tonalitats de crus i marrons i fins i tot vermella o negra. L’altra, la neu, és freda. D’una textura que fa del sucre en pols a pedretes, d’un blanc que fa mal als ulls. A vegades se t’enganxa als ulls i fa mal, de tan freda i blanca.

Aleshores... en què s’assemblen la sorra i la neu? Tenen un punt en comú que les fa idèntiques. Són un imant pels nens. Poseu nens sobre la sorra o sobre la neu i tindreu diversió per una bona estona. No hi ha res que els faci saltar tant ràpid com dues frases:

-      Anem a fer castells de sorra
-      Anem a fer un ninot de neu (aquest ja funcionava fins i tot abans de Frozen)


I sabeu en què s’assemblen també? En la fantàstica capacitat que tenen les dues, sorra i neu, de convertir els nens en croquetes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada