8 d’oct. 2015

‘Càsting’, un musical molt animal




Avui us fem una altre proposta teatral. Què uneix una gallina, un mico, un ase i un lleó? A  priori res, podríeu dir. Però si els posem tots damunt un escenari teatral amb un propòsit ben ferm de salvar-se del diluvi universal, potser hi trobarem un heterogeni grup d’animals que s’hauran d’ajudar els uns als altres si volen avançar.

I aquest és, ni més ni menys, l’argument de ‘Càsting’ que el Centre Sant Vicenç de Sabadell ha estrenat aquest cap de setmana i que vam poder veure diumenge. Noè ja té a punt la seva arca i els animals hauran de fer un càsting (cantant i ballant) per veure si hi entren. Sembla que la competició marcarà l’obra, però en el fons, si se’n surten és perquè s’ajuden els uns als altres (aquí ja teniu un bon missatge per subratllar als més petits). Els nens estaran encantats amb els personatges (fins i tot amb les tres gallines boicotejadores) i ja podeu posar la mà al foc que sortireu cantant alguna de les cançons.


Si us interessa: Es pot veure fins el 22 de novembre, en horaris de matí i tarda, depenent del diumenge. Consulteu el Facebook de Teatre Sant Vicenç 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada