19 de gen. 2014

Les meves bessones 'idèntiques' preferides


Aquest post està dedicat a tots aquells que, encara avui, asseguren que veuen les meves nenes " idèntiques ", que no saben "distingir quina és quina" i que realment "s'assemblen moltíssim" . Així que partint de la base que totes dues són blanquetes de pell, amb ulls blaus i cabell clar ...

1 - Comencem pel físic. L’Estel va néixer amb 3.460 kg. L’Ona amb 2.500 . Al cap de tres mesos ja l'havia enxampat en pes . Ara mateix l’Ona pesa 20 quilos i l’Estel, 15 .
2 – L’Ona mesura 113 cm . L’Estel 109 . L’Ona calça un 31. L’Estel un 29.
3 – L’Estel és rossa (cabell fi). L’Ona, castanya (amb una tofa de cabell increïble ) .
4 - Ulls blaus totes dues, però amb tonalitats diferents ...
5 - A l’Ona li encanta dormir i costa moltíssim que es llevi al matí. L’Estel s'aixeca a la primera de toc i es posa en marxa com si res .
6 - Migdiada. L’Estel amb 10-15 minuts en té prou i s'aixeca súper feliç . L’Ona, si no dorm prou, es desperta amb una mala llet de mil dimonis .
7 - A l’Estel li encanta fer coses que requereixin molt de moviment. L’Ona és feliç pintant a la taula o jugant amb un puzzle .
8 - A l’Ona li encanten les nines i el seu màxim desig per Reis era una nina que dormiria amb ella. L’Estel va demanar un violí .
9 - A l’Estel li encanten els entrepans de pa amb tomàquet . L’Ona no els suporta .
10 – L’Ona s’apuja els mitjons fins al genoll. L’Estel els porta arrugats al turmell perquè sinó, li molesten .
11 - A l’Ona li encanta escriure lletres. L’Estel s’ho passa pipa amb els números .
12 - Quan alguna cosa no li surt bé, l’Estel es posa a plorar . L’Ona es cabreja .
13 - A les dues els costa consolidar-se en coses / llocs / activitats noves. Però un cop superat, l’Ona va més lenta i segura. L’Estel es tira de cap i després ja veurà què passa .
14 - Davant d'una baralla, l’Ona reacciona al moment, potser donant-li una empenta a la seva germana. L’Estel, amb més picardia, no reacciona al moment. Ho fa més tard quan ja no saps a què ve.
15 – A l’Ona li encanta la xocolata amb llet. A l’Estel, la xocolata blanca .
16 – L’Estel va avorrir la llet. L’Ona es pren una tassa enorme cada nit abans d'anar a dormir .
17 – L’Estel és una teatrera de “cuidado”. A l’Ona li agrada més ballar .
18 - Per Estel, tallar les ungles dels peus és gairebé un massatge. Per Ona , un suplici. Acabo suant i histèrica .
19 - Quan estan molt enfadades (o cansades també), la reacció típica de l'Ona és cridar a un nivell que algun dia trencarà timpans. L’Estel es tira a terra i pica de peus .
20 – L’Ona prefereix la Blancaneus i la Rapunzel. L’Estel és més de la Ventafocs i la Tiana .
21 - Quan pinta, l’Ona és més acurada i neta. L’Estel va més al seu aire ...
22 – L’Ona té dues càries. L’Estel cap.
23 – L’Estel és més propensa a agafar refredats, grips, etc... els pulmons són el seu “punt dèbil”. L’Ona ni tan sols tus.

24 - Tossudes ? No ... en això sí que són " clavadetes " . Igual que les piloteres perquè es posin les sabatilles a casa (que no hi ha manera ... ) .


El millor de tot, és que idèntiques en algunes coses i en altres no, semblants en algunes coses o no, són dues meravelloses persones amb unes identitats molt marcades que omplen la nostra vida . I que la nostra vida serà poder continuar aquesta llista fins a l'infinit ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada