18 de set. 2013

Un estiu positiu


Tornar a treballar el 12 d’agost, fer mans i mànigues per trobar cangurs per les nenes en unes setmanes complicades, un principi de setembre amb festes majors i diades que fan que de cop i volta, et trobis a principi de curs. Reinici de rutines, tornar a l’escola i tornar als horaris habituals. Pràcticament no he pogut ni fer balanç de les vacances d’estiu. Però és fàcil... ha estat altament positiu.

Tinc la sensació que hem fet moltes coses i per tant, no hem arribat gens “apurats” a l’inici de curs. Penso que l’any passat van arribar més cansats i amb ganes de reprendre les rutines. I ha estat un estiu sorprenent, per molts motius. No vull deixar la oportunitat de subratllar-ne alguns:


La seguretat i els descobriments de les nenes: Ja us vaig explicar fa uns dies com les ulleres màgiques de natació van fer que l’Ona perdés tota la por a l’aigua i ara nedi com una desesperada. S’enfonsa, salta, disfruta. Però quin gran descobriment (per part nostra), en veure que les dues petites eren capaces d’enfilar-se a una bicicleta i pedalar tranquil·lament. A casa encara no en tenen i abans de l’estiu, amb la bici de la filla d’una amiga, ja vam veure que hi tenien força habilitat. Però tanta??? Sense rodetes i a tota velocitat.  

Els balls infantils: Sí, per molt que es faci difícil de creure i explicar. Per variar en tenim una de cada. A l’Ona li agrada força ballar, i a l’Estel potser no tant. Ella és més teatrera. Però aquest estiu hem descobert aquella activitat de “ball infantil” a la qual no havíem anat mai (i de fet sempre havíem dit que mai hi aniríem... aaaaaiiiii, menja-t’ho amb patates). Doncs apa, ja ens veieu ballant el gangman style amb les dues mascotes del poble. Mare meva....


Els ritmes: Els ritmes de tota la família estan ja perfectament apamats. Això fa que puguis programar més coses i les que organitzes siguin perfectament aplicables a les petites. Les caminades, les estones al parc, les excursions... Hem muntat a cavall, hem nedat, hem fet excursions, hem fet turisme, hem visitat unes xemeneies de fades, hem fet circuits pels arbres, hem anat a la platja, hem fet fang, hem anat a una cova... i elles t'ho expliquen tot com si fos la gran aventura. I això... això és fantàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada