11 de jul. 2013

Pregunta compromesa en 5,4,3,2,1... zero!



Sé instintivament que passarà. Quan ens creuem una persona amb una cadira de rodes elèctrica, una noia en crosses, un noi punk amb una cresta vermella impressionant. O un senyor obès en un Mehari o un senyor amb un banyador blanc pràcticament transparent. Per posar alguns exemples d’aquesta última setmana.

Qui diu pregunta compromesa diu preguntes d’aquelles que et fan posar vermella. O que penses « d’on ho deu haver tret això ? ». Preguntes incòmodes, indiscretes, intel·ligents, sense sentit, imaginatives, repetitives, que et mortifiquen…  És aquell moment que es fa un silenci entre veure el noi punk amb una cresta vermella impressionant i saber que una de les dues dirà: “Mama, aquell noi té els cabells vermells enganxats”. Amb el meu home tenim assajada aquella mirada amb la que ens diem: “Compte enrere. Pregunta compromesa en 5 segons, 4, 3, 2, 1, 0”. (Reconec que una de les millors és copyright de l’Ona à Un capellà,una bruixa i la lògica).

Però d’això es tracta justament. Que preguntin i experimentin. Que no deixin de qüestionar-se coses i de beure’s tot el que els envolta. Que provin, intentin, facin,  aconsegueixin, fallin, s’embrutin, dubtin...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada