9 de maig 2013

Tunejant camisetes




Que les petitones volen una samarreta de la Peppa Pig i et fa una mandra enorme anar-la a buscar? Què se t'acut un disseny original per a elles? Què us ve de gust fer un regal al pare amb una samarreta plena de frases? Que voleu decorar aquesta samarreta tan xula que us agrada tant però que la trobeu "sosa"?

Fa temps que vaig descobrir el paper transfer per roba i l'utilitzo sovint per "tunejar" samarretes, i fins i tot alguns pantalons d'estiu.

És tan fàcil com comprar paper transfer per roba (es pot adquirir en botigues tipus ABACUS o en qualsevol llibreria o botiga de material). És evident que hi ha qualitats diferents. Paper de marca  i un altre de marca "blanca". Diferències? Doncs depèn del nombre de rentats, segurament la imatge no es fixarà amb tanta qualitat i començarà a "desaparèixer" més ràpid. El paper més habitual és per a imprimir sobre samarreta blanca, però també pot trobar-se per estampar sobre samarreta negra (no ho he provat, sempre ho he fet amb camisetes de colors clars).

Es tracta d'imprimir el vostre disseny en el paper (a la vostra impressora). Un cop imprès, es planxa sobre de la samarreta (s'utilitza un paper que ja ve en el pack de paper transfer, un paper una mica especial perquè la transferència quedi de la millor manera possible). Es recomana que no siguin formes molt ondulants, millor línies rectes. Però cada paper porta les seves instruccions.

I ja està. És així de senzill i simple. Tampoc espereu que la impressió duri anys i anys, rentats i rentats. Però és una solució molt original per personalitzar samarretes (la dels nens o les vostres).

Què, us animeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada