29 d’abr. 2013

Coses (in)útils: Lavabos portàtils - adaptadors

Hi ha una sèrie d’objectes que a les botigues intenten fer-te creure que seran absolutament imprescindibles en el moment que siguis mare i tinguis la criatura / les criatures a casa. He de reconèixer que en aquests tres anys n’hem tingut d’imprescindibles, d’altres que no ens vam deixar enredar i d’altres… que sí.

Aquest és el motiu d’aquesta sèrie. Vull deixar molt clar que hi trobareu coses que a nosaltres ens han funcionat (o no), que ens han estat útils (o no) o que els hi hem tret profit (o no). Espero que (això sí), us sigui útil per si esteu embarassats... o si heu de fer regals, que també hi ajuda anar una mica pistat. 

ADAPTADOR DE LA TASSA DEL VÀTER: PRÀCTIC (Qualificació ***)

Aquell moment. Aquell moment que comences la operació “fora bolquer durant el dia”. Aquella etapa on constantment estàs preguntant: “Tens pipí?”. En aquell moment vam comprar un lavabo portàtil que al mateix temps era un adaptador per la tassa del vàter. El portava al cotxet per si de cas (i a més, venia amb unes bossetes de plàstic per “cosetes” més sòlides). Com a lavabo
portàtil podria dir-vos que el vaig fer servir en comptades ocasions. Com a adaptador de la tassa del vàter, a casa encara ara el fem servir i ha donat molt bon resultat. Va ser una compra útil i sobretot, pràctica.




Podeu consultar també:


La Babycook
Les hamaques



2 comentaris:

  1. Totalment d'acord. Nosaltres vem comprar un de la marca Baby Bjorn (caríssim!) però que no es mou i encara l'utilitza. Ara, també és veritat que quan ha de fer caca en un lloc fora de casa, la fa igualment sense reductor ni res!!

    ResponElimina
  2. A casa nostra el Gran no en va tenir mai, la Mitjana el va fer servir un parell de vegades i el Petit encara porta bolquer... però el tenim guardat per si de cas!
    Crec que els pot donar seguretat al principi, perquè perdin la por a "caure pel forat" :-)

    ResponElimina