13 de des. 2015

Esport i equip (Pas a pas - 13a setmana a l'escola)

Aquesta setmana no us parlaré de l'escola directament, sinó de les primeres jornades poliesportives de l'Estel. Aquest any ha començat l’extraescolar de bàsquet. Ho tenia claríssim i li fa molta il·lusió, i pel que es veu, s’hi ha posat amb moltes ganes. Així que quan ens van comentar que aquest dissabte passat tenien la primera de les jornades poliesportives, estava fins i tot nerviosa de l'emoció.


Ens vam ajuntar diverses escoles, i em va agradar veure-interactuant amb l'equip (cosa que els coooooooosssstttaaaaaaa molt habitualment a les meves bessones). A més li va tocar formar equip, no amb els de la seva classe, sinó amb els d'una altra escola que no coneixia de res. Va estar atenta als seus monitors, s’ho va passar bé i estava molt contenta quan ens va arribar la foto que es van fer tots els de Segon amb els seus entrenadors. Està contenta, està a l'equip de bàsquet, i ja té el seu “peto” groc amb el número 4. Esport i equip, bona combinació.

Aquest curs he començat el projecte al bloc d’explicar-vos, cada setmana, algunes de les feines que l’Ona i l’Estel fan a l’escola. Perquè són petits treballs que ens permeten veure què i sobretot, com aprenen. A mi m’agrada veure-ho, i sobretot, veure també què fan en d’altres escoles. Segur que en podem treure bones eines per ajudar als més petits!

PAS A PAS (així és aquest curs: segons de primària)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada