18 de nov. 2014

La 'Poll Champions League'




¡FullMarks, OTC i Paranix patrocinen la crònica de la “Poll Champions League”!


La competició va començar fa dos anys, la primera vegada que la nostra família va arribar a poder disputar el primer partit del campionat. Va ser una sorpresa, gens agradable, però sense moure un dit, un bon dia ens trobem disputant el primer partit. La sensació és que de jugar a Territorial passàvem a la Lliga de Campions. Jugàvem en terreny desconegut, així que ataquem amb algun dels nostres patrocinadors i vam fitxar al nostre millor davanter, la llemenera de pues amb el millor poder ofensiu del mercat.


Des d'aleshores mai hem deixat d'estar a la Champions. Hi ha temporades que juguem més tranquils, sense pressions, però a la que comença la lliga regular (podríem anomenar-se 'escola'), no podem deixar els entrenaments.



A la porteria: cues tan estirades que recullen tots els pèls per evitar gols per l'esquadra

En la línia de defensa: Gotes d'arbre de te barrejades amb el xampú

De centrals: inspeccions diàries per no deixar passar les línies enemigues ... vull dir els jugadors rivals.

En els laterals: Vinagre a punt per fer un esprint si cal

Davanter en punta: la llemenera màgica (llemenera d'or en l'última edició del premi, per davant de Messi i Cristiano). Amb les llemeneres no ho dubteu ... fitxatges cars, però bons.

Entrenant a la banda: el mòbil amb algun joc perquè no s'avorreixin mentre inspeccionem (vull dir entrenem)

Entrenador: mare que es va posar histèrica el primer cop però que ja no crida si troba una bestiola alguna vegada


Resultat del partit d'avui: Ona 1 - Poll FC 0 / Estel 1 - Poll FC 0 (les petits han guanyat. Caps nets, ni un poll, mare feliç).


PD. Després d'alguns posts desesperats amb el tema, fins i tot m'alegro de poder escriure en aquest to, de veritat ... ¡¡¡¡quin fàstic de bitxos !!!!


Posts relacionats:

3 comentaris:

  1. Uf, nosaltres vam començar amb aquesta lluita el juliol passat, pero per sort la vam liquidar en un meset.

    Ara hem rebut la "invitació" del cole per la nova temporada, ja circulen per la classe! Així que estem preparant les defenses, perquè rínxols i llemenera són una combinació terrible...

    Però per anar-nos preparant, com que veig que ets experta, pots recomanar una llemenera? Fins ara hem usat les de OTC, pero no estic contenta al 100%. Gràcies!

    ResponElimina
  2. anna!
    sense cap mena de dubte (i sense comissions) et recomano la llemenera ASSY. És cara, però creu-me que realment val la pena. Les que van incorporades amb els productes no acostumen a ser prou fortes ni les pues prou juntes. De veritat, te la recomano 100%

    ResponElimina